Brievenbus in Dieteren

Welkom bij "Nieuws",

Brievenbus Dieteren verwijderd ?De brievenbus in Dieteren is weg.


Sommigen die nu een brief willen posten komen voor een verrassing te staan als ze deze in Dieteren op de vertrouwde plek in de brievenbus van TNT post willen deponeren. Deze brievenbus is namelijk verwijderd.
Een aangeplakte tekst geeft hierover uitleg. Ik citeer „Om schade aan uw post te voorkomen is deze brievenbus preventief verwijderd. U kunt uw poststukken deponeren in de binnenbrievenbus van het Postkantoor of afgeven op een TNT-Post Servicepunt. Deze brievenbus wordt teruggeplaatst in de periode vanaf 12 t/m 19 januari 2009. Ga voor meer informatie naar www.tntpost.nl. Excuses voor het ongemak. TNT post
Volgens een woordvoerder van TNT-post wordt men ieder jaar geconfronteerd met (vuurwerk-)schade aan brievenbussen en daardoor schade aan post van klanten. Zo zijn bijvoorbeeld in 2007 tijdens de Kerst en Nieuwjaarperiode circa 1.100 brievenbussen beschadigd. Dit alleen al is een schadepost van ruim 1 miljoen Euro, maar wat vooral vervelend is, is dat de post die in de brievenbus zit vaak onherstelbaar beschadigd wordt. Het betreft dan veelal brandschade aan de poststukken, die daardoor onherstelbaar vernietigd is.
Het verwijderen van de brievenbussen wordt preventief gedaan bij hoog risicobussen, dit zijn brievenbussen die in het verleden vaker getroffen zijn, deze worden teruggeplaatst in de periode van 2 januari tot 9 januari. Daarnaast worden ook vernielde brievenbussen weggehaald, deze worden teruggeplaatst in de periode vanaf 12 tot en met 19 januari.
In principe wordt eenzelfde bus teruggeplaatst op dezelfde locatie.Brievenbus Dieteren terugDe brievenbus in Dieteren is terug.


De bekende rode brievenbus heeft weer zijn vertrouwde plek in Dieteren weer ingenomen. Deze brievenbus was namelijk verwijderd, nu ze teruggeplaatst is kunnen we weer gemakkelijk een brief posten.Nieuwe brievenbus voor DieterenOok Dieteren heeft nu de nieuwste brievenbus.


Nadat in januari de bekende rode brievenbus weer zijn vertrouwde plek in Dieteren had ingenomen na enkele weken weg te zijn geweest. Is deze vandaag 23 maart 2009 door een nieuw model brievenbus vervangen.


Webmaster info@deetere.nl