Uitnodiging Kerkbestuur St. Stephanus.


Brunch onger oze Kirktore

Op zondag 15 september, van 11.30 - 15.30 uur, organiseert het kerkbestuur een “Brunch onger oze Kirktore ”, dat wil zeggen in de tuin van de pastorie. De brunch vormt de aftrap van de acties ten behoeve van de financiering van de renovatie van de kerktoren vanwege grote scheuren.Alle Dieterdenaren en oud-Dieterdenaren maar ook kennissen en vrienden zijn van harte uitgenodigd voor deze brunch. Gestart wordt na afloop van de H. Mis van 10.45 uur die zal worden opgeluisterd door het herenkoor. Het buffet is geopend van 12.00 - 14.00 uur.

U kunt genieten van de volgende gerechten:

* Verschillende soorten brood en beleg
* Spek en ei
* Roerei
* Luxe wentelteefjes
* Croque monsieur
* Soep
* Diverse salades
* Pasteitje
* Yoghurt en fruit

Tijdens de brunch is er gezellige live achtergrondmuziek en de kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Ook wordt u de mogelijkheid geboden Dieteren vanaf de kerktoren te bekijken.

Uitgebreide informatie zal worden verstrekt over de ophanden zijnde renovatie van de kerktoren.

De kosten van de brunch (inclusief de consumpties tijdens en na het buffet) bedragen € 25,-- per volwassene. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen en voor tieners van 13 t/m 17 jaar zijn de kosten € 12,50.
In de week van 26 augustus zal het kerkbestuur/actiecomité u persoonlijk benaderen en kunt u uw deelname kenbaar maken en het verschuldigde bedrag voldoen. U kunt zich ook schriftelijk aanmelden bij de secretaris of penningmeester van het kerkbestuur, respectievelijk dhr. Paul Wouters (Roosterderweg 40) en dhr. Ger Linssen (Echterstraat 1a).

Bij slecht weer zal de brunch doorgang vinden in gemeenschapshuis “de Koppel”.

Het kerkbestuur hoopt u in grote getale te mogen begroeten en dat we een gezellige middag mogen beleven.

Het kerkbestuur

Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl