Boetseerwerk van Evert Zits

‘Boetseerwerk van Evert Zits’ als boek en Dvd

Door Cor Voorter
In januari 2016 mocht de Vereniging van Natuurvrienden uit Susteren met gepaste trots de première presenteren van de film “Boetseerwerk van Evert Zits’ van cineast Ton Vranken. De kunstwerken van Evert Zits werden op unieke wijze in beeld gebracht en door de filmbeelden enkel te ondersteunen met muziek liet Ton Vranken een prachtig document ontstaan van het oeuvre van Evert. Voortvloeiend uit de vele positieve reacties op deze prachtige documentaire is een boek verschenen met dezelfde titel.De Natuurvrienden brengen het boek en de dvd graag onder uw aandacht.
Het is niet alleen een prachtig kunstboek en bijzonder filmdocument, maar daarnaast uitermate geschikt als cadeau voor verjaardagen, jubilea, etc..
Meer nog, u geeft een uniek cadeau! Het boek en de dvd zijn te verkrijgen bij: 't Heerenhuys, Marktstraat 13 te Susteren, geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Bij 't Heerenhuys staat een prachtig kunstwerk van de kunstenaar, voorstellend Koning Swentibold, de Graasboerin en uiteraard de kènjer!Webmaster info@deetere.nl