Open Boerderijdag Campina bij fam. Houben in Dieteren

Open Boerderijdag, Tweede Pinksterdag: 25 mei 2015
op het melkveebedrijf van de familie Houben in Dieteren,


Campina

Neem een kijkje op een boerderij bij jou in de buurt en ontdek waar jouw melk vandaan komt

Dieteren, 30 april 2015 - Iedereen is op maandag 25 mei, Tweede Pinksterdag, welkom op de boerderij van de familie Houben aan Bij de Molen 10 in Dieteren. Op deze Campina Open Boerderijdag openen zij hun deuren voor iedereen uit de buurt, jong en oud. Zo kunnen geïnteresseerden, via allerlei leuke en leerzame activiteiten, ontdekken waar de melk vandaan komt. Een rondleiding over de boerderij door de boer zelf en een kijkje in de stallen staan centraal. Daarnaast zijn er vele activiteiten die de dag tot een leuke belevenis met een leerzaam tintje maken. Lekker buiten in de natuur.

Open Boerderijdag bij Melkveebedrijf fam. Houben te Dieteren
Open Boerderijdag bij Melkveebedrijf fam. Houben te Dieteren

Waar komt de melk vandaan?
Bij jou in de buurt heet familie Houben in Dieteren je van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Geniet samen met je familie van een leuke en leerzame dag in de natuur en stel al je vragen aan de veehouder zelf tijdens de rondleiding om te ontdekken waar jouw glas melk vandaan komt.
Alle activiteiten gaan de hele dag door en wie trek heeft gekregen kan zich tegoed doen aan lekkere en gezonde zuivel op het terras.


Kijk voor meer informatie op www.campina.nl.Webmaster info@deetere.nl