RK parochiecluster Susteren
AVOND VAN BARMHARTIGHEID
Donderdag 25 februari 20.00 uur
ít Stift, Salvatorplein 2, Susterendoor Cor Voorter
Op donderdagavond 25 februari vindt in in het parochiehuis ít Stift, Salvatorplein 2 te Susteren de “Avond van Barmhartigheid” plaats. Deze avond wordt muzikaal begeleid door jonge enthousiaste musici. Iedereen is van harte welkom. Om 20.00 uur start deze bijeenkomst die ongeveer een uur duurt.

Verlang je ook naar rust in je hart? Naar blijheid? Naar een voller leven? Naar een nieuw begin? Er gebeuren fijne dingen en minder fijne dingen in je leven. Je ervaringen uit het verleden bepalen voor een groot deel wie jij nu bent. Als je moeilijke en vervelende tijden heb gekend dan draag je het verleden als een last met je mee. Je blijft eraan denken. Je koestert misschien zelfs gevoelens als haat en wrok, maar ook gevoelens van spijt en zelfbeklag. Je ligt er misschien van wakker en je vindt dat je zelf dingen anders had moeten doen. Maar blijven piekeren over je verleden zal niets veranderen. Wat wel verandering brengt is Gods Barmhartigheid. Je kunt je door God laten bevrijden van je wrok tegenover anderen en je spijt door Gods vergevende liefde laten wegwassen. Zo krijg je weer rust in je hart en blijheid. Er is een nieuw begin mogelijk.

Op de “Avond van Barmhartigheid” zullen wij samen in het parochiehuis ít Stift Gods Barmhartigheid gaan vieren en mogelijkheden aanbieden deze bevrijdende barmhartigheid te gaan ervaren.Webmaster info@deetere.nl