Welkom bij "Nieuws",

Afvalwijzer: duobak blijft vooralsnog op woensdagIeder huishouden in Dieteren heeft onlangs de afvalwijzer 2011 ontvangen. De eerste ophaaldag staat op dinsdag 4 januari, dat betekende dus dat (bijna) iedereen daar gevolg aan heeft gegeven en de bak netjes aan de straat heeft geplaatst. Echter 's avonds bleek geen enkele bak in Dieteren geleegd te zijn. Navraag bij de gemeente leerde al snel dat er een fout in het schema is geslopen en dat de inzameldag voor Dieteren vooralsnog gewoon op woensdag blijft.
Onderstaand de reactie van de gemeente waarbij ook nog aandacht wordt gevraagd voor de nieuwe openingstijden gemeentehuis.

Inzamelroute en datums voor de kern Dieteren

Bij de datums met de afvalwijzer zijn helaas de adressen in Dieteren gekoppeld aan de inzamelroute van de dinsdag. Dit is niet correct. De bestaande inzameldag op de woensdag verandert niet.
De adressen, waar dit foutief op de afvalwijzer vermeld is ontvangen binnenkort een nieuwe Afvalwijzer voor de woensdagroute met daarop vermeld de juiste inzameldagen. Voor de inzameling van de kerstbomen betekent dit dat deze op woensdag 12 januari ingezameld worden en dus niet op dinsdag 11 januari.

Openingstijden gemeentehuis
Op de afvalwijzer staan nog de oude openingstijden van het gemeentehuis vermeld. Bij het opmaken van de afvalkalender was dit niet duidelijk ook wat betreft de datum van ingang.

Webmaster info@deetere.nl