Pensioen na 46 jaar in het onderwijs

Mirjam Keppenne-Leurs
Pensioen na 46 jaar in het onderwijs

Door: Cor Voorter

Mirjam Keppenne-Leurs, directeur van basisschool In ’t Park in Susteren gaat met pensioen.
Na 46 jaar onderwijs met en voor kinderen, niet meer werken en tijd om zo gezegd “leuke dingen te gaan doen”. De vraag die Mirjam zich zelf heeft gesteld: “Heb ik dan niet altijd leuke dingen gedaan?”.


Mirjam Keppenne-Leurs

Op jonge leeftijd werd zij geïnspireerd door het onderwijs, het werken met en voor kinderen, met passie, ambitie, lef en gedrevenheid. Eerst als kleuterjuf en hoofdleidster, daarna adjunct- , meerscholen –directeur en directeur. Zij bouwde niet alleen mee aan scholen, maar meer nog aan onderwijsverneiuwingen en was eigenaar van een leven lang lezen en leren. Ook ontwikkelingsgericht sturend op relatie en passend onderwijs. Dit alles deed zij binnen onderwijsstichtingen in Susteren, gelegen in de smalste taille van Nederland, zoals stichting Susteren en Omstreken, S.K.O.W.M., Focus en Kindante. Voor Mirjam een actieve, creatieve en afwisselende tijd, waar zij met plezier op terug kan kijken. Conclusie: Mirjam heeft altijd leuke dingen gedaan en heeft besloten omdat nar haar pensioen ook te blijven doen.

Receptie
Om haar te bedanken voor haar werkzaamheden en om afscheid te nemen, is er woensdag 6 juli a.s. receptie van 15.30 – 18.00 op basisschool In ’t Park aan de Reinoud van Gelderstraat 63 in Susteren. Kaartjes met persoonlijke felicitaties kunnen tijdens de receptie in een mand worden gedeponeerd. Alle kaartjes en schriftelijke wensen worden gebundeld tot een receptieboek. Op deze wijze worden lange rijen wachtenden voorkomen.
Nog een verzoek van Mirjam Keppenne-Leurs: “Neem alstublieft geen bloemen mee, met uw komst en een glimlach is Mirjam al tevree”!


Webmaster info@deetere.nl