AED‘s voor Stichting Hart voor Echt-Susteren

Welkom bij subcategorie "Aktie",

Omdat onderstaande oproep ook voor de Dieterse gemeenschap van levensbelang kan zijn maak ik U er graag op attent. Zoals gesteld in de oproep meedoen kost U niets alleen even de link aanklikken en het formulier volledig invullen. Het kan enige tijd duren voor het scherm zich opent.! Je ontvangt hierop een bevestigingsmail waarbij je de link moet volgen om je stem mee te laten tellen.
Op het moment van plaatsing op deze site stond de teller voor deze Stichting op 28 stemmen.
Webmaster.


Beste mensen,

Ik heb dringend hulp nodig. Ik ben voorzitter van de “Stichting Hart voor Echt-Susteren” die zich inzet voor de plaatsing van AED‘s (je weet wel, van die hart-schok-apparaten) in de hele gemeente Echt-Susteren, in elke buurt, en de opleiding van zo‘n 500 vrijwilligers (en we hebben er al 250 opgeleid!) om die apparaten te bedienen. Daarmee kunnen we heel erg veel levens redden.
Je zou het maar krijgen, een hartstilstand. Voordat een ambulance bij je is, is het te laat.....
Reanimatie, gepaard met gebruik van een AED, door opgeleide mensen, verbetert je levenskansen met 70 %.
Een heel goed doel, de moeite waard om mij voor in te zetten; dat vind ik althans. We zijn met de plaatsing bijna op de helft. Maar die apparaten zijn erg duur. Er is dus veel geld voor nodig.
Voor de verandering wordt dat nu eens niet van jullie persoonlijk gevraagd. De telefoongids heeft een aktie opgezet, waarbij goede doelen genomineerd kunnen worden, en daar kan geld voor die goede doelen uit voortvloeien. Nou heb ik jullie hulp nodig om zoveel mogelijk nominaties te krijgen voor dat goede doel via de telefoongids.
Alles wat jullie zouden moeten doen, is onze stichting nomineren via onderstaande link. (even in de adresregel van de browser plakken) Dat helpt ons wellicht aan een aardig bedrag en dat helpt ons weer om anderen te helpen. En het mooie is, je kunt iedere huisgenoot laten meedoen, en elk familielid vragen om mee te doen, je buren, je collega‘s, de mensen van de vereniging waar je lid van bent, eigenlijk iedereen.
Alleen: _ze moeten in midden en noord-limburg wonen._ Ik sta er uiteraard zelf ook bij. Dus, mag ik op jullie rekenen?
Vul bij voorzitter/contactpersoon in: ed montforts en het telefoonnummer is 0464494231.
groeten en alvast heel hartelijk bedankt, en... echt waar! jullie hulp telt!

ed montforts


http://mijngoededoel.detelefoongids.nl/nomineer/index.php?id=3899


Heeft U een suggestie of opmerking, mail naar info@deetere.nl